Gerard Wilschutpad 98 (de gymzaal), 3191 XJ, Hoogvliet
+31 6 219 538 22

Activiteiten

Bij In Mu Kwan wordt naast het regulier beoefenen van H.K.D. ook een aantal (neven) activiteiten georganiseerd. Sommige van deze activiteiten staan geheel in het teken van de sport zelf, anderen meer in het teken van cultuur of samenhorigheid en gezelligheid voor zowel de leerling als zijn of haar partner/ouders. Hieronder enkele activiteiten die wij organiseren.

Strandtraining
Ieder jaar aan het einde van de zomervakantie organiseren wij voor al onze leden een strandtraining. Tijdens deze training worden de diverse sporten gecombineert met spel, zand en vooral water. Iedereen is tijdens deze training van harte welkom om te komen kijken. Uiteraard wordt de training in dobok getraind.

Seminars
Tenminste 1 keer per jaar wordt er een seminar georganiseerd met grootmeester Jan Meybosch en alle andere I.H.F. scholen in de Benelux. Regelmatig verzorgt I.H.F. Benelux dat er ook een grootmeester uit Zuid-Korea overkomt voor een seminar. Tijdens deze seminars krijg je een authentieke Koreaanse les.

Daarnaast wordt er voor gevorderden elke maand een seminar georganiseerd met grootmeester Jan Meybosch.

Wedstrijden
Voor H.K.D wordt 1 keer per 4 jaar de I.H.F. Benelux Games en 1 keer per 3 jaar de World Hapkido Games georganiseerd. Voor de wedstrijden wordt uiteraard hard getraind met regelmatig mooie resultaten van onze leerlingen en ook leraren.

Voor de World Hapkido Games betekent dit wel, dat wij naar het buitenland moeten afreizen.”

Halloween/Kerstviering
Rond speciale feestdagen organiseren wij een leuke thema avond of thema training geheel in de stijl van de feestdag in combinatie met de sport.

Rondreis Korea 
Eens in de twee/drie jaar, afhankelijk van het animo, kunnen leden van In Mu Kwan mee op een cultuur- en sportreis door Zuid-Korea. Tijdens deze reis bezoek je dus niet alleen tempels en steden maar ga je ook trainen bij diverse scholen alsook op het hoofdkwartier van de I.H.F.! Deze rondreis wordt georganiseerd door het I.H.F. hoofdkwartier Benelux.

Vriendjes & Vriendinnetjes / Familie training
Om familie en vrienden kennis te laten maken met de sport, organiseren wij speciale trainingen waarin leerlingen hun enthousiasme kunnen delen door samen de sport te beoefenen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze Facebook pagina of Youtube pagina voor leuke films en foto’s!