Gerard Wilschutpad 98 (de gymzaal), 3191 XJ, Hoogvliet
+31 6 219 538 22

Les aanbod

Welke lessen kun je volgen bij In Mu Kwan?

Hapkido voor Kids van 4-6 jaar:
Tijdens deze les leert uw kind op een speelse en vooral leuke manier omgaan met de basis beginselen van vechtsport. Zo leert uw kind o.a. valbreken, rollen, trappen en stoten. Tijdens deze lessen werken we aan motoriek, coördinatie en discipline.

Hapkido voor Jeugd van 6-12 jaar:
Hier leer je alles waar Hapkido voor staat, uiteraard toegespitst op de leeftijd van de kinderen. Alle val-, trap- en zelfverdediging technieken komen aan bod. Daarnaast wordt er ook geoefend met wapens zoals de lange stok en Nunchaku.

Tijdens deze lessen werken we aan conditie, motoriek, coördinatie en discipline.

H.K.D voor volwassenen van 13-65 jaar:
Hier leer je alles waar H.K.D. voor staat, dus zowel Hapkido, Hankido als Hankumdo. Je leert alle val-, trap-, zelfverdediging- en ademhalingstechnieken en visualisatie oefeningen. Afhankelijk van de graduatie leer je omgaan met wapens zoals lange en korte stok, band, Nunchaku en het zwaard. Ook leer je jezelf verdedigen tegen deze wapens en andere zoals mes en het pistool.

Tijdens deze lessen werken we aan conditie, motoriek, coördinatie en discipline.

Trainen bij In Mu Kwan

Dit betekent trainen op hoog niveau waarbij plezier niet vergeten wordt. Al onze meesters zijn gecertificeerd en erkend door de I.H.F. dit betekent dat er volgens de officiële Koreaanse richtlijnen lesgegeven wordt. U zult misschien denken, maar wij leven toch in Nederland… Ja, maar H.K.D. is van oorsprong een Koreaanse sport. Wedstrijden en graduering vinden altijd onder supervisie plaats van het hoofdkwartier. Op deze manier is kwaliteit geborgd en is de student er van verzekerd de laatste officiële technieken te leren, die ook bij wedstrijden en examens van belang zijn. Dit betekent dat onze meesters zich nog constant laten bijscholen.

Daarnaast organiseert In Mu Kwan nog tal van nevenactiviteiten en is het een sportclub voor zowel jong als oud.

Voordelen om te trainen bij In Mu Kwan:

  • In Mu Kwan is de enige school in heel Nederland die gediplomeerde meesters heeft in zowel Hapkido, Hankido, als Hankumdo;
  • In Mu Kwan traint volgens een trainingconcept, waarbij je zelf kan bepalen hoe fysiek zwaar de training voor jou is;
  • Bij In Mu Kwan kun je één of meerdere van de genoemde sporten tegen een betaalbare contributie (Vanaf 10 euro) beoefenen;
  • In Mu Kwan zorgt ervoor dat Koreaanse Grootmeesters langs kunnen komen om les te geven;
  • In Mu Kwan kijkt altijd naar de individu bij het beoefenen/begeleiden en beoordelen van de student;
  • In Mu Kwan organiseert tal van activiteiten waarbij niet alleen de student welkom is, maar ook zijn of haar partner/ouders;
  • Sowieso mag je elke eerste les gratis meetrainen, zodat je zelf kan ervaren of je het leuk vind en de sport bij jou past.

Graduatie

Bij de meeste gevechtskunsten wordt de vordering van een student bijgehouden middels een graduering. Het ultieme doel voor de meeste studenten is natuurlijk om een Dan-graad te behalen in één van de gevechtskunsten.
Benieuwd hiernaar? Kijk dan voor meer informatie op onze pagina over de Graduatie:

Benieuwd naar onze lestijden?

Enthousiast geworden en wil je weten op welke tijdstippen je bij ons les kunt volgen?

Benieuwd naar onze tarieven?

Bij In Mu Kwan krijg je les van meesters, ondanks dat hoef je niet te schrikken van onze tarieven!