Gerard Wilschutpad 98 (de gymzaal), 3191 XJ, Hoogvliet
+31 6 219 538 22

Vechtkunsten

H.K.D.

H.K.D. is de afkorting voor de drie koreaanse vechtkunsten Hapkido, Hankido en Hankumdo. 

In Mu Kwan is aangesloten bij Daehan Korean Martial Arts Center, het hoofdkwartier van de I.H.F. Benelux dat onderleiding staat van Bonbujang Meybosch, Jan. In Mu Kwan is een gecertificeerde school en staat bij de Internationale H.K.D Federatie (I.H.F.) geregistreerd onder nummer 1528. Tevens is In Mu Kwan de enige (!) school in geheel Rotterdam met deze erkenning. Er zijn helaas scholen in Hoogvliet – Rotterdam en omstreken die zich voordoen als I.H.F. school en claimen dat zij lesgegeven in het Hankido en Hankumdo, maar die dat zeker niet zijn.

Sportvereniging In Mu Kwan heeft als enige school in Nederland de beschikking over meesters met officiele dangraad diploma’s in het I.H.F. Hapkido, Hankido en Hankumdo die geregistreerd zijn in Zuid-Korea.

Al onze trainers zijn gecertificeerd en erkend door de I.H.F. Dit betekent dat er volgens de officiële Koreaanse richtlijnen lesgegeven wordt.

In januari 2007 kreeg In Mu Kwan hoofdtrainer Nick Boerlage een ‘Letter of Appointment’ uitgereikt door Bonbujang Meybosch, Jan van de I.H.F. Benelux Hoofdkwartier. Dit betekend dat Kwanjangnim Nick een erkende I.H.F. instructeur is.

HAPKIDO